2011

09
mrt
2011

Exit poll

De vijfde en laatste poll is nu actief. Op deze manier mogen jullie meedenken en je mening over bepaalde zaken geven. Dat is de afgelopen tijd volop gebeurd, waarvoor dank. We zetten nog één keer alle uitslagen op een rij (en vergeet niet te stemmen).

Poll 1: Wat vind je van het thema?
 
...

Lees verder

08
mrt
2011

Dweildinsdag

De dag eindigde voor de hoogheden waar we het geheel mee begonnen zijn. In plaats van het opgraven van de kei tijdens de opkomst werd hij nu begraven tijdens het slotfeest. Maar er was meer deze dag dan alleen het slotfeest.

Het begon allemaal om 13.00 uur, we verzamelden bij café Groot Agelo ...

Lees verder

07
mrt
2011

Crazy Monday

Crazy Monday begon dit jaar in Vasse bij het Spekscheeters-Speklappen-Rosenmontag-Morgen-und-Nachmittag-Spektakel. Niet zoals gebruikelijk bij Tante Sien, maar in een tent aan de overkant van het restaurant. En we moeten zeggen het feest was er absoluut niet minder om!!

Na een tijd gezellig in...

Lees verder

07
mrt
2011

Ziekenbezoek

De lijst met af te leggen bezoekjes was dit jaar weer lang, dus werd het zoekenbezoek over twee dagen verdeeld.

Traditiegetrouw begonnen we op de begraafplaats in Ootmarsum, waar we een bloemetje brachten bij het graf van Cor Bruns, Hennie Sanderink, Gerrit Kamphuis en Gerard Vrerink.
 
...

Lees verder

06
mrt
2011

Frühschoppen

Weer terug op de oude nest! Dit jaar was het frühschoppen weer zoals vanouds bij café-restaurant Groot Agelo en ook nu weer met tal van verenigingen, kapellen en carnavalsvierders die in grote getale weer kwamen opdagen.

Als eerste was het geluid aan de dames van Slipgevaar met hun hoogheden ...

Lees verder

05
mrt
2011

Optocht Ootmarsum: derde prijs

De Keistenen hebben een prachtige derde prijs behaald in de optocht van Ootmarsum! Bekijk ook de foto's.

Maar er was nog meer Agelo's succes: de familie Hulsmeijers behaalde de tweede prijs in de categorie loopgroepen kinderen!

Lees verder

04
mrt
2011

Sleuteloverdracht

Wat doe je? Ga je naar huis of blijf je toch gewoon tot het einde? Nee, het feest ging gewoon door, want carnaval is immers doorgaan tot het einde. In dit geval zetten we voet richting Denekamp voor de sleuteloverdracht aldaar, zodat Ridder Clemens en zijn Adjudant Hans de sleutel overhandigd kri...

Lees verder

04
mrt
2011

Kleintje Carnaval met filmpjes

Het kindercarnaval was weer erg gezellig dit jaar. We begonnen met het Kiezelgala, dat voor het eerst in café Groot Agelo werd gehouden op een prachtig podium. Daarna was er de optocht, met schitterende wagens en prachtig weer. Na afloop was er natuurlijk weer de traditionele bak patat.

De fot...

Lees verder

01
mrt
2011

Recensie Keistenengala

Piet Jager maakte niet alleen een hoop foto's maar was ook weer erg lovend over ons Keistenengala. Klik hier


28
feb
2011

Optocht Albergen

De foto's van de optocht in Albergen staan nu online!
Klik hier
Nu ook een filmpje van Albergen te bekijken!!
Klik op 'Lees verder'....

Lees verder

27
feb
2011

Keisteenzangeressen

Nog even nagenieten van de solo's van de Keisteenzangeressen?

Klik dan op 'Lees verder'


26
feb
2011

Keistenengala 2011

Het thema van het Agelose carnaval is dit jaar: USA. Als een rode draad liep het door het Keistenengala heen. Dat begon overigens al bij binnenkomst: een metershoge ‘Uncle Sam’ verwelkomde de gasten en ook de zaal was geheel in Amerikaanse stijl aangekleed. Zelfs de opening van president Theo Sch...

Lees verder

23
feb
2011

Aanjaagavond

Elk carnavalsjaar wordt begonnen met de opkomst van de Ridder. Maar er is ook elk jaar een feest voor de mensen die zich inzetten voor de vereniging “de aanjaagavond”. Dit jaar werd er verzameld bij café de Molenberg. In dresscode USA en met wandelschoenen werd de avond afgetrapt.

De activitei...

Lees verder

20
feb
2011

Keistenennieuws nr 3

Het Keistenennieuws deel 3 is uit!
Deze keer met:
- Kindercarnaval
- Geen Karaoke, maar Clown Peter
   en de Jigger Bigger band op zaterdag - Frühschoppen
- Slotavond

Kindercarnaval
Dit jaar vindt het kiezelgala plaats op vrijdag 4 maart bij Café Groot Agelo, waar wij u vanaf 13.30 uu...

Lees verder

20
feb
2011

Keistenenblad 2011

De 2011 editie van het Keistenenblad is uit! Voor het eerst in 30 jaar is het blad volledig in kleur. Er zijn meer dan 300 foto's in verwerkt! Het Keistenenblad wordt vandaag aan alle inwoners van Agelo en aan alle leden buiten Agelo aangeboden.
Bent u benieuwd hoe deze full-colour uitgave er uit...

Lees verder

19
feb
2011

Agelo becomes USA

This morning, Knight Clemens and his Deputy Hans transformed Aogel into USA: the United Society of Aogel. As already announced in their 'State of the Union' they renamed the crossroads at café Groot Agelo into Times Square. When entering Groot Agelo you will see a sign saying: "South USA". From n...

Lees verder

15
feb
2011

Keisleppersfeest

Net zoals voorgaande jaren kwamen dit jaar de Keistenen en de Hènige Slepvèènt weer bij ‘n Deurloop voor het traditionele Keisleppersfeest. Er was dit jaar zelfs onverwacht een rode draad in het feest te ontdekken. We konden wel stellen dat we de ‘hoogte’ in gingen dit jaar, maar hierover volgt m...

Lees verder

09
feb
2011

Keistenen op Twitter

Sinds kort zijn de Keistenen ook actief op Twitter. Wil je ook op de hoogte blijven van al het "hete nieuws"? Meld je dan aan als 'volger' op Twitter: @CVdeKeistenen

Meld je dan aan als 'volger' op Twitter: @CVdeKeistenen
 
volg dan @brosisit op Twitter

Lees verder

09
feb
2011

Uitverkocht!

Vier dagen na de start van de voorverkoop zijn alle kaarten voor het Keistenengala 2011 uitverkocht! Drie avonden worden het dus weer letterlijk volle bak in de kantine van camping de Haer!


05
feb
2011

Galakaarten en vroege vogels

Vandaag is de voorverkoop van kaarten voor het Keistenengala 2011 begonnen. Het gerucht gaat dat de eerste klanten zich al om half drie bij de kantine van camping de Haer verzamelden.
Voor donderdag 24 februari zijn nog slecht enkele kaarten beschikbaar.

De toeloop op kaartjes voor het Keisten...

Lees verder

01
feb
2011

Overzicht commissies

Sinds vandaag staat er een handig overzicht van alle commissies op onze website.
Alle commissies hebben een eigen e-mailadres gekregen. Door op het adres te klikken, kun je meteen een e-mail versturen.
Bij deze een verzoek aan alle commissiehoofden om het e-mailadres even uit te proberen.

Bij de...

Lees verder

23
jan
2011

Opkomst Opperslepper

Postelhoek 22 januari 2011. We waren weer in grote getale bijeen gekomen om gezamenlijk richting de Postelhoek te gaan voor de opkomst van de nieuwe Opperslepper bij de Hènigè Slèpvèènt. Nadat de kapel ons naar binnen had geblazen was het woord aan Ridder Clemens en Adjudant Hans.

Na wat mense...

Lees verder

09
jan
2011

Einde Chinese jaar

Een Chinees jaar wordt afgesloten en een nieuw Amerikaans jaar wordt geopend. De oude hoogheden worden uitgezwaaid en de nieuwe worden verwelkomd. Kortom het is weer tijd voor Carnaval. Met het gebruikelijke Agelose kwartiertje als uitloop, begonnen Ridder Willem en Adjudant Theo aan de bing...

Lees verder

09
jan
2011

Voorlopige hofauto

Uiteraard krijgen onze Hoogheden ook dit jaar weer een hofauto aangeboden door Autobedrijf Ben van der Aa. Maar zo ver is het nog niet, daarom maakten ze dankbaar gebruik van het aanbod van Henk Velthuis om tijdelijk zijn Chevrolet Silverado te gebruiken.

Zondag 9 januari brachten onze Hooghed...

Lees verder

09
jan
2011

Foto's opkomst

De eerste foto's staan inmiddels online! Het zijn er een heleboel dus ga er even rustig voor zitten! Kijk bij de 'Fotoboeken'.


09
jan
2011

Ridder Clemens 1

In een goed gevulde residentie, presenteerde de Agelose Benoemings Commissie, gisteravond de 30e Ridder van de Keistenen. Uit de traditionele kei kwam dit jaar een echte 'hoog'-heid tevoorschijn: Clemens Mensink gaat de Keistenen voor tijdens het carnavalsseizoen 2011. Hij doet dit samen met Adju...

Lees verder

01
dec
2010

Keistenennieuws nr 2

Wil je het Keistenennieuws van december 2010 nog even rustig nalezen? Download hier de PDF


16
nov
2010

RUR

RAAD UW RIDDER

Het spelletje is weer begonnen. De ABC (Agelose Benoemings Commissie) is er in geslaagd om waardige opvolgers voor Ridder Willem 1 en Adjudant Theo te vinden.
 
Zoals ieder jaar wordt er alvast een tipje van de sluier opgelicht, door middel van 3 aanwijzingen die betrekki...

Lees verder

16
nov
2010

Carnaval 2011

Carnaval 2011 komt er aan! We vieren het dit jaar met als thema USA, oftewel United Society of Aogel. Op deze manier wordt Keistenencarnaval een feest met onbeperkte mogelijkheden. Laat je fantasie de vrije loop en kom als cheerleader, baseball player, hamburger king, of ......
Oh ja, jamm...

Lees verder