2011

Terug

Ridder Clemens 1

In een goed gevulde residentie, presenteerde de Agelose Benoemings Commissie, gisteravond de 30e Ridder van de Keistenen. Uit de traditionele kei kwam dit jaar een echte 'hoog'-heid tevoorschijn: Clemens Mensink gaat de Keistenen voor tijdens het carnavalsseizoen 2011. Hij doet dit samen met Adjudant Hans (Lubbers) onder het motto: "Bigger is better, taller is gekker!"

Clemens is in het dagelijks leven directeur van Axiom IC, terwijl Hans de scepter zwaait bij Doon BV. Ondanks de duidelijke aanwijzingen van de benoemingscommissie had niemand de combinatie geraden. Wel was voor velen duidelijk dat Hans Lubbers deel van het duo zou uitmaken. Lees hier hoe de aanwijzingen tot de juiste oplossing moesten leiden.
 
In zijn proclamatie maakt Ridder Clemens 1 onder meer bekend dat een groot deel van de carnavalsactiviteiten dit jaar gaat plaats vinden in café Groot Agelo. De gala-avonden zullen als vanouds gewoon weer in de kantine van camping de Haer worden gehouden, maar tijdens het echte carnavalsweekend zul je onze Hoogheden regelmatig in het centrum van Agelo aantreffen.
 
Het thema "USA" is door beide Hoogheden vast gesteld. Allebei hebben ze een band met het land aan de overkant van de plas, niet alleen vanwege de grootsheid en de onbegrensde mogelijkheden, maar ook omdat ze er met regelmaat hebben vertoefd. Het thema zal tijdens alle carnavalsactiviteiten volop worden uitgedragen. Zelf geven ze met hun prachtige onderscheiding al het goede voorbeeld.
 
Wil je de kersverse Hoogheden feliciteren, laat dan hier je reactie achter!

Ridder Clemens 1