2011

Terug

Galakaarten en vroege vogels

Vandaag is de voorverkoop van kaarten voor het Keistenengala 2011 begonnen. Het gerucht gaat dat de eerste klanten zich al om half drie bij de kantine van camping de Haer verzamelden.
Voor donderdag 24 februari zijn nog slecht enkele kaarten beschikbaar.

De toeloop op kaartjes voor het Keistenengala is ieder jaar weer groot. De laatste jaren lijkt er een wedstrijd te ontstaan wie 's morgens het eerst is. Roderik Kolvoort nam dit jaar het zekere voor het onzekere: rond half drie kwam hij terug van 't stappen toevallig langs de kantine van de Haer. 'Ach waarom niet meteen hier blijven? Dan ben ik verzekerd van kaartjes.'
Dus nam onze nachtbraker plaats voor de ingang van de kantine. Toen Rita drie uur later de deur open deed, hadden zich inmiddels al een tiental klanten meer gemeld.
Roderink zocht zich binnen een rustig plekje op, om daar zijn roes verder uit te slapen. Het duurde immers nog 4½ uur voordat de verkoop zou beginnen.....
 
Toen om 11 uur iedereen aan de beurt was geweest, bleken er voor iedere avond nog een klein aantal kaarten beschikbaar te zijn! Tja, dan had je toch mooi een paar uurtjes extra in je warme bed kunnen liggen.
 
Inmiddels is zowel de vrijdag- als de zaterdagavond uitverkocht. Voor donderdag 24 februari zijn er nog een paar plaatsen beschikbaar.

Galakaarten en vroege vogels