2011

Terug

Keistenennieuws nr 3

Het Keistenennieuws deel 3 is uit!
Deze keer met:
- Kindercarnaval
- Geen Karaoke, maar Clown Peter
   en de Jigger Bigger band op zaterdag - Frühschoppen
- Slotavond

Kindercarnaval
Dit jaar vindt het kiezelgala plaats op vrijdag 4 maart bij Café Groot Agelo, waar wij u vanaf 13.30 uur van harte welkom heten.
De kinderen van de basisschool zullen u een spectaculair en verrassende show presenteren. Er is plaats genoeg voor iedereen, dus kom allemaal!
Als alle kinderen hun stukje gepresenteerd hebben gaan we met z'n allen naar buiten voor de carnavalsoptocht. De kinderen laten hun creaties zien die ze gemaakt hebben in de optocht die om 15.00 uur begint bij café Groot Agelo. We gaan de volgende route maken: Borgstadweg – Enktermorsweg – Kipboomweg – Weerselosestraat met als eindbestemming café Groot Agelo.
Hierna volgt een bruisend carnavalsfeest met natuurlijk de Keistenenbloazers. Tijdens dit feest worden de diverse prijzen uitgereikt voor o.a. de mooiste optocht creaties, de mooist versierde woning en niet te vergeten de mooiste tekeningen van de kleurwedstrijd.

Geen Karaoke, maar Clown Peter en de Jigger Bigger band op zaterdag
Dit jaar gaan we na de optocht van Ootmarsum op zaterdag 5 maart naar café Groot Agelo. Hier wachten Clown Peter en de Jigger Bigger Band vanaf 16.00 uur u op om groot, maar vooral klein op kostelijke wijze te vermaken. Eenieder die maar wil is hier welkom. Voor de kinderen is er na de tijd nog een leuke verrassing.

Frühschoppen
Op zondag 6 maart vanaf 10.00 uur houden we weer het traditionele Frühschoppen bij café Groot Agelo. Deze ochtend behoeft waarschijnlijk weinig uitleg, trek je carnavalskleren aan en kom lekker meefeesten!! Als afsluiting van deze gezellige activiteit treden de Tiroler Tukkers op tot een uur of vier. Dus mis het niet!


Slotavond
Aan ieder feest komt een einde, zo ook aan deze carnavalsperiode met Ridder Clemens en zijn Adjudant Hans. Op dinsdag 8 maart om 23.11 uur zullen Clemens en Hans de Keisteen weer begraven.
Alvorens dit gebeurt zal er een gigantisch slotfeest worden gehouden.  U bent dan ook vanaf 20.00 uur van harte welkom bij café Groot Agelo. Iedereen wordt verkleed verwacht en voor de mooiste creaties zullen prijzen beschikbaar worden gesteld. We hopen u allen op deze avond te mogen begroeten!!

Keistenennieuws nr 3