2011

Terug

Aanjaagavond

Elk carnavalsjaar wordt begonnen met de opkomst van de Ridder. Maar er is ook elk jaar een feest voor de mensen die zich inzetten voor de vereniging “de aanjaagavond”. Dit jaar werd er verzameld bij café de Molenberg. In dresscode USA en met wandelschoenen werd de avond afgetrapt.

De activiteit van dit jaar bestond uit een Griezeltocht georganiseerd door de Molenberg met ondersteuning van de plaatselijke klootschiet-helden. Menigeen kwam dan ook met een wit weggetrokken gezicht terug, nadat ze de schrik van hun leven hadden gehad. Soms nog niet eens door de griezels of angstaanjagende dingen die we onderweg tegen kwamen. Nee, soms was het iemand uit het eigen groepje die een ander al "booooeeeeh” roepend om de nek heen vloog.

De angst zat er dus nog goed in, maar was nergens meer voor nodig. Want het werd tijd voor het aanbieden van het Keistenenblad 2011 aan de hoogheden. Zoals jullie al eerder konden lezen op deze website is dit boekje dit jaar geheel in kleur, waardoor we weer een nieuwe mijlpaal in onze Keistenenhistorie kunnen bijschrijven.

Aanjaagavond