2018

14
feb
2018

Happy carnaval!

Het is Aswoensdag, wat betekent dat het carnavalsseizoen er weer op zit. En wat was het een mooi carnaval vol hoogtepunten!

Een geweldig duo, de eerste prijs tijdens de optocht in Ootmarsum, een top gala, een succesvolle carwash, de derde prijs voor de dansmariekes in Fleringen, een nieuw Lid ...

Lees verder

10
feb
2018

1e prijs optocht Ootmarsum!

Onze prachtige kleurrijke loopgroep heeft vandaag de eerste prijs behaald tijdens de optocht in Ootmarsum! In de categorie 'grote loopgroepen' kwamen zij als beste uit de bus.

De lopers zagen er geweldig uit in de mooie pakken, gemaakt door de dames van de kledingcommissie. Bedankt voor jullie...

Lees verder

04
feb
2018

Ruud Sanderink Keisteen van het jaar!

Ruud Sanderink is benoemd tot Keisteen van het jaar 2018. Deze titel wordt jaarlijks door onze vereniging toegekend aan iemand die zich zeer verdienstelijk heeft gemaakt voor het carnaval in Agelo of voor Agelo in het algemeen.

Ruud, woonachtig in Oldenzaal met Kim en zoon Joep (en hun tweede ...

Lees verder

04
feb
2018

Happy Keistenengala op hoogste niveau

De 3 gala-avonden dit jaar stonden weer garant voor enkele uren vol vermaak. Het publiek in de uitverkochte zaal genoot met volle teugen.

Al voor het officiële programma zat de sfeer er goed in. De Keisteenzangeressen begroetten elke bezoeker bij binnenkomst met het vrolijke lied van juf Ank ...

Lees verder

29
jan
2018

Derde prijs Dansmariekeconcours Fleringen

Dit jaar hebben onze dansmarietjes voor het eerst meegedaan aan het Dansmariekeconcours in Fleringen. En met succes, want ze hebben een welverdiende derde prijs binnengesleept! 

Van harte gefeliciteerd dames!


14
jan
2018

Ruim 400 euro opgehaald met Happy Keistenen Carwash!

Gisteren vond de Happy Keistenen Carwash plaats. Kinderen van basisschool ‘n Baoken hebben heel enthousiast de ene na de andere auto gewassen. De opbrengst, geheel voor het goede doel Sjaki-Tari-Us, bedraagt maar liefst € 419,55.

Het was een drukte van belang tijdens de carwash, die is opgezet...

Lees verder

12
jan
2018

Dirk en Jurre jeugdhoogheden 2018

Vandaag was de spannende verkiezing voor de jeugdhoogheden van 'n Baoken. Na de loting werd duidelijk dat Dirk Stevelink zichzelf prins mag noemen. Zijn adjudant is Jurre Stevelink.

Wij wensen Dirk en Jurre een super gave carnavalsperiode toe. Alaaf! 


10
jan
2018

Happy Keistenen Carwash op 13 januari

Helemaal in stijl van het thema biedt de vereniging dit jaar een carwash aan. Voor een vrije gift kun je je auto laten wassen door kinderen van de basisschool. Kom gezellig langs en steun het goede doel!

Wij hebben gekozen voor de stichting Sjaki-Tari-Us. Hier gaar Lieke Kamp, een Agelose, dit...

Lees verder

08
jan
2018

Kaartverkoop gala 2018

Het Keistenengala vindt dit jaar plaats op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 februari bij camping De Haer. Wil je bij deze geweldige avond aanwezig zijn, check dan even deze informatie!

De kaartverkoop voor het gala vindt plaats op woensdag 17 januari bij camping De Haer, vanaf 19.30u (zaal...

Lees verder

02
jan
2018

RUR aanwijzingen uitgelegd

Het is voor de opkomst altijd weer een heel gepuzzel wie de hoogheden zouden kunnen zijn. Hoe kon je nou weten dat Ridder Roy en Adjudant Leo de hoogheden dit jaar zouden zijn? Lees de uitleg van de RUR aanwijzingen!

Aanwijzing 1 : Een beetje borderline die wat minder uit de verf komt in een k...

Lees verder

31
dec
2017

Happy carnaval in Agelo met hoogheden Roy en Leo!

De Keistenen gaan het nieuwe jaar in met kersverse hoogheden Ridder Roy de 1e en adjudant Leo. Tijdens de opkomst op 30 december in een bomvol café Groot Agelo kwamen de 2 heren tevoorschijn uit de kei.

Voorafgaand aan het spannende moment werd er tijdens de traditionele bingo al druk gespecul...

Lees verder

22
okt
2017

Raad uw Ridder

Dit jaar vieren we in Agelo carnaval onder het motto 'Aogel drejt ze de deur, deur een Happy Carwash'. De hoogheden die onder dit thema gaan regeren, blijven nog even geheim. Wel is alvast mee te raden met onderstaande RUR aanwijzingen!

Aanwijzing 1
Een beetje borderline die wat minder uit de...

Lees verder