2019

Terug

Stem op C.V. de Keistenen tijdens Rabo Clubkas Campagne!

De Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij ook dit jaar de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De Rabobank stelt hiervoor € 150.000,- beschikbaar. C.V. de Keistenen doet mee aan deze mooie campagne en we kunnen elke stem gebruiken!

Hoe gaat het in zijn werk?

Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke uitgebrachte stem is een geldbedrag waard. De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. 

Iedereen ontvangt van de Rabobank per mail of per post een code om te stemmen. Mocht je zelf niet willen stemmen, maar je wilt onze vereniging toch steunen, stuur de code dan door naar secretariaat@keistenen.nl.

Stem op ons!

Om een zo hoog mogelijk bedrag te ontvangen, hebben we veel stemmen nodig. Daarom vragen we jouw hulp, en die van je vrienden, je familie, je buren... Stem je op C.V. de Keistenen?

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de Rabo Clubkas Campagne op de website van de Rabobank

Alvast hartelijk dank voor jouw steun! 

Stem op C.V. de Keistenen tijdens Rabo Clubkas Campagne!