2017

Terug

Rudy Hampsink Keisteen van het jaar!

Rudy Hampsink is gisteravond op het Keistenengala benoemd tot Keisteen van het jaar 2017. Hij is zeer actief binnen zowel de carnaval als daarbuiten, in de gemeenschap.

Rudy heeft zelf vaak opgetreden tijdens het gala. Hij zong met de Keisteenzangers. Als lid van de galacommissie was hij daarnaast verantwoordelijk voor de regie en de teksten tijdens het gala. Acht jaar heeft hij deel uitgemaakt van het bestuur van onze vereniging en hier de rol van penningmeester vervuld. Nu begeleidt hij al enkele jaren de playbackboys met hun optreden. Als echte Keisteen heeft Rudy Hampsink het Keistenen-virus ook doorgegeven aan zijn dochters Romee en Silke.

Zeker de laatste jaren is Rudy letterlijk naar de achtergrond gegaan. Zo is hij al jaren de vaste kracht achter de schermen, die samen met de toneelknechten zorgt dat tijdens het gala op het podium alles op rolletjes verloopt. Dit vergt veel regelwerk, een goede planning en betekent soms werken onder druk.

Buiten het carnaval zet Rudy Hampsink zich tevens in voor Agelo. Hij was zes jaar lid van de ouderraad van basisschool ’n Boaken en was actief voor Stichting Behoud Kleine Scholen. Nu maakt hij zich hard voor de vernieuwing van het schoolplein, haalt hij oud papier voor de school op en is hij lid van de tuingroep. 

Gezien al deze werkzaamheden is het bestuur tot de conclusie gekomen dat de titel “Keisteen van ’t Joar 2017” meer dan terecht aan Rudy Hampsink wordt verleend. Tevens is Rudy Hampsink benoemd tot lid van verdienste van CV De Keistenen.

Rudy Hampsink Keisteen van het jaar!