2017

Terug

Down under met hoogheden Kees en Roy!

Wij zijn klaar om ‘down under’ te gaan met kersverse hoogheden Ridder Kees de 1e en adjudant Roy. Tijdens de opkomst op 7 januari in café Groot Agelo kwamen de twee zwagers tevoorschijn uit de kei.

Alle aanwezigen op de druk bezochte opkomst, met vooraf de traditionele bingo, keken nieuwsgierig uit naar de nieuwe hoogheden. Het dak ging eraf toen eerst Ridder Kees Schutte en vervolgens zijn zwager, adjudant Roy Alberink, als hoogheden uit de kei kwamen.

Ridder Kees Schutte bestiert samen met zijn vader een boerderij aan de Zonnebergweg te Agelo. Zwager Roy Alberink is net als Kees agrariër in Agelo en runt samen met zijn twee ooms zelfs twee boerderijen. Beide hoogheden zijn bekenden in het Agelose carnaval. Kees als gala-artiest, lid van de Beloftenraad en sinds dit jaar de Raad van 11 en Roy als oud-lid van de Hènige Slepvèènt, maar sinds enkele jaren lid van de Raad van 11 bij de Keistenen.

Ridder Kees de 1e en adjudant Roy hopen er met hun vriendinnen Susan en Anne een prachtig jaar van te maken. Ze regeren het Keistenenland onder de lijfspreuk: Met ne Kangoeroe op ’n teller en ne Krokodil in ’n nek, geat oons met carnaval niks te gek!

Down under met hoogheden Kees en Roy!