2014

Terug

Viering en receptie 33 jaar Keistenen

Een bijzondere viering werd de jubileumviering van CV De Keistenen in de H.H. Simon en Judaskerk te Ootmarsum. Tijdens deze viering werd hij begeleid door de kapel De Keisteenblaozers en door de fantastische Keisteenzangeressen. Lees meer...

Jubileumviering van CV de Keistenen in de H.H. Simon en Judaskerk te Ootmarsum

Een bijzondere viering werd de jubileumviering van CV De Keistenen in de H.H. Simon en Judaskerk te Ootmarsum. Pastoor Kerkhof-Jonkman wist als geen ander de carnavalsmis een feestelijk en passend karakter te geven door een bijzondere op dicht, in het Twents gesproken, preek.
Tijdens deze viering werd hij begeleid door de Kapel De Keisteenblaozers én door de fantastische Keisteenzangeressen Sanne Aarnink, Annemarie Stevelink, Ellen Haarhuis en Carien Oude Lashof. Meerdere kippenvelmomenten kwamen voorbij voor alle aanwezigen, jong en oud.

Aansluitend was er vanuit de Keistenen Residentie Groot Agelo een receptie. Vele carnavalsverenigingen waren aanwezig om het bestuur van de Keistenen te feliciteren. Meerdere sprekers betraden het podium, waaronder burgemeester Cazemier van Gemeente Dinkelland.

President Bert Damink en voorzitter Willem Brons en alle aanwezigen werden verrast door de komst van Fred en Barney Flintstone. Zij zorgden voor hilarische momenten bij het publiek.
Een speciaal moment was er voor Theo Scholte Lubberink. Als 1 van de oprichters van de Keistenen en voor zijn enorme bijdrage de afgelopen 33 jaar aan de vereniging werd hij opgenomen in het Oale Gilde als Oud President.
Sprekers tijdens deze receptie waren Bert Grashuis (ontwerper van ieder jaar weer alle medailles), Fons Eijsink namens oud Hoogheden, Koen Damink namens de Keisteenblaozers, Rob Peters en Jan Luttikhuis namens de Othmarridders en het OOCD en natuurlijk de Keistenen adjudant van 2014, Louis Broekhuis.

Louis Broekhuis sloot het officiƫle gedeelte af met een treffend citaat:
"Vroag oe nich af wat Aogel veur oe kan doon, mer vroag oe af wat ie veur Aogel kunt doon"

Viering en receptie 33 jaar Keistenen