2014

Terug

Terugblik Gala 2014

33 jaar CV De Keistenen staat garant voor alle vele avonden bijzonder mooi gala in Agelo.
Zo ook 20, 21 en 22 februari. Het gala van 2014 herbeleven?
Dat kan. Lees het verslag van deze geweldige avonden.

33 jaar Keistenen staat garant voor alle vele avonden bijzonder mooi gala in Agelo. Zo ook 20, 21 en 22 februari.
De artiesten pakten het publiek in de zaal volledig in.

Te beginnen met het jubileumlied van de Keisteenzangeressen Ellen Haarhuis, Carien Oude Lashof, Annemarie Stevelink en Sanne Aarnink. Vervolgens brachten Kees Schutte en Erik Wiegink als jagers een Ode aan de Ridder.
Zij wisten op humoristische wijze treffende karakteristieken van Ridder Harry 2 en Adjudant Louis Broekhuis te omschrijven.
Dansmarietjes Romee Hampsink, Liedeke Mensink, Sanne Reukers en Emma Schutte gaven vervolgens een spetterend dansoptreden. Wat een energie!

Ter ere van het jubileumjaar bracht Andre van Duin (Gerrit Lansink) de Agelose Keistenen een bezoek. Frans van Dusschoten( Koen Stevelink) probeerde van Duin een beetje in het gareel te houden. Hilarisch! Volgend jaar weer?
Natuurlijk werd het gehele jaar nog eens onder de loep genomen door René Stevelink en Jeroen Aarnink met "Aogel dreait deur". Er was nogal wat drank in het spel...ahum...verkeer.
Na een toelichting op dit enerverende jaar brachten de Keisteenzangeressen een medley van oude succesnummers. Leuk om deze nogmaals te beluisteren, er zaten prachtstukken bij.
Een bezoek aan het gemeentehuis in Dinkelland is vanaf nu onlosmakelijk verbonden aan Erik Damink, Koen Damink, Marcel Voshaar en Evert Broekhuis met hun act "Noaberkracht".
"Regels zijn regels en zonder regels hadden wij geen werk. Hihi" Een legendarische uitspraak vanaf nu!


Een korte pauze om even de benen te strekken en loten te kopen. De pakken koffie, droge worst én het halve (spaar)varken werd door de heren van de Raad van Elf aan de winnaars uitgedeeld.

Na de pauze kon het publiek volledig uit hun dak gaan bij de meiden, bedoel jongens, van de Playbackmix. Met als hoogtepunt Miley Cyrus hangend op een skippybal. Wessel Vrerink, Jan Schutte, Gijs Aarnink en Thijs Veldhuis, jullie waren geweldig!

Het optreden van de Keisteenbloazers was een muzikaal hoogtepunt. Met dit jaar een aantal nieuwe (jonge) leden, Jesse en Tess Stevelink. Wat waren jullie goed.

Om in de sfeer te blijven werd de avond vervolgd met een oogverblindend optreden van de Party Angels, Melissa en Romee Broekhuis. De licht-dansshow was uniek te noemen!

Joost Lansink, Leon Eijssink, Wouter en Thijs Lansink wisten het publiek in extase te brengen met hun Duushok. Snuif lekker aan.. Schnabaratz Prosesci Snobotchz. De oplossing voor toename kinderen in Agelo is gevonden, Viagra!

Ook dit jaar waren de belevenissen van Dien te beluisteren. Hanneke Haarhuis bracht op fenomenale wijze haar Dien tot leven en wist de zaal volledig in te pakken.

Tijd voor een spetterende medley van popsongs door de Keisteenzangeressen, Ellen Haarhuis, Carien Oude Lashof, Sanne Aarnink en Annemarie Stevelink. Tijdens de solo van Carien Oude Lashof kon je een speld horen vallen, zo mooi. Sanne Aarnink was verpletterend met Purple Rain en Annemarie Stevelink pakte het publiek in (of enkele heren uit). Ellen Haarhuis bracht de energie in het geheel.
Als afsluitende act Twente Airport met Rob en Bert Damink. Wat moeten we hier nog op zeggen? Zoveel ware uitspraken van deze heren! We zullen deze uitspraken ongetwijfeld het aankomende jaar nog meerdere keren herhalen.

De Keistenenzangeressen sloten af met het Keistenen gala lied 2014.
Het werd vervolgens een spetterende finale met alle artiesten op het podium en ieder die een bijdrage heeft geleverd aan deze gala avonden.
Te noemen:
Toneelknechten: Thijs Veldhuis, Bas Schuurman.
Schmink: Anne Schutte, Irma Nijhuis, Jonne Broekhuis.
Regie: Gerard Schutte, Rudy Hampsink, Erik Damink .
Techniek: Wouter Oonk en Bas Peeters.
En natuurlijk de man die de avond weer fantastisch presenteerde, gala-president Theo Scholte Lubberink.

Groot welverdiend applaus voor ieder die bijgedragen heeft aan deze fantastische gala!

Camping de Haer: Bedankt voor de gastvrijheid

Natuurlijk zijn alle foto's te bewonderen in het Gala fotoboek

Terugblik Gala 2014