2014

Terug

JubileumreĆ¼nie Cafe Restaurant Groot Agelo

Carnaval leeft in Agelo, al 33 jaar carnavalsvereniging de Keistenen. Bij cafe-restaurant Groot Agelo vindt er vanaf 20.00 uur een feestelijke reunie plaats voor alle vrijwilligers van carnavalsvereniging De keistenen van de afgelopen 33 jaar!


Carnaval leeft in Agelo... al 33 jaar carnavalsvereniging de Keistenen

Vrijdag 15 november is een bijzondere avond voor heel veel inwoners in Agelo en omgeving. Bij cafe-restaurant Groot Agelo vindt er vanaf 20.00 uur een feestelijke reunie plaats voor alle vrijwilligers van carnavalsvereniging De keistenen van de afgelopen 33 jaar!
33 jaar Keistenen... 33 jaar historie van heel veel mooie carnavalsjaren met originele thema's, onder leiding van evenzovele Ridders en Adjudanten. De te verwachten opkomst vrijdagavond is groot, want wat hebben er veel mensen bijgedragen aan deze 33 jaar. Ruim 120 (oud) vrijwilligers hebben zich al aangemeld.
Door dit jubileum heeft de vereniging dit jaar een missie, want een 33 jarig jubileum is reden te meer om met een extra grote loopgroep deel te nemen aan de optochten in Albergen en Ootmarsum. Het streven is 111 personen, maar wie weet, worden het er nog veel meer. Speciaal voor dit jubileum kan ieder mee doen door pakken te huren voor maar 5 euro per pak, dus geef je op!