2014

Terug

Bingomiddag!

Keistenen trappen jubileumjaar af met bingomiddag. Aankomend jaar viert carnavalsvereniging de Keistenen haar 33-jarig jubileum. Omdat CV De Keistenen voor en door alle Ageloërs jong en oud wordt gedragen wil men dit niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Keistenen trappen jubileumjaar af met bingomiddag.

Aankomend jaar viert carnavalsvereniging de Keistenen haar 33-jarig jubileum.

Omdat CV De Keistenen voor en door alle Ageloërs jong en oud wordt gedragen wil men dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom zullen er tijdens het komende jubileumjaar extra activiteiten worden georganiseerd voor alle inwoners van Agelo .

Uit het onlangs gehouden leefbaarheidsonderzoek in Agelo is gebleken dat er behoefte is aan extra activiteiten voor mensen van 60 jaar en ouder. Daarom heeft de carnavalsvereniging De Keistenen gemeend er goed aan te doen om in het kader van het 33-jarig jubileum een gezellige middag voor deze doelgoep te organiseren.

Als het goed is hebben alle inwoners van 60 jaar en ouder en diens partners inmiddels een persoonlijke uitnodiging gekregen voor een gezellige bingomiddag op zaterdag 12 oktober a.s. bij Café-Restaurant Groot-Agelo, aan de Weerselosestraat 20 te Agelo.

Mochten er inwoners zijn die geen uitnodiging hebben gehad, neemt u dan contact op met Rita Stevelink Tel. 0541-670622 of Annemarie Hulsmeijers Tel. 0541-294060