2013

Terug

Galavonden

Donderdag, vrijdag en zaterdag was de zaal tot boven in de tribune gevuld, er was geen stoel meer over! Heel Agelo was drie dagen bijzonder rustig... Behalve als u richting de kantine van camping de Hear kwam.Donderdag, vrijdag en zaterdag was de zaal tot boven in de tribune gevuld, er was geen stoel meer over! Heel Agelo was drie dagen bijzonder rustig... Behalve als u richting de kantine van camping de Hear kwam.

Op het podium spatte het enthousiasme er elke dag weer af! Een zeer indrukwekkend en bijzonder gala waar iedereen van kon genieten. Het spits werd afgebeten met 'Ode aan de ridder'. Maar liefst twee groepen dansmarietjes hebben er een show van gemaakt op het podium. 'Aogel dreait deur' nam ondersteund door de media het nieuws uit Agelo door. De social media werden hierbij natuurlijk niet vergeten onder het motto "Pas op met Facebook, wie hoalt oe in de gaat'n".

De yoga-schuur zorgde ervoor dat ook iedereen in de zaal zich KIP-lekker voelde na een live gastles op het podium. Bij Poater Bennard hing het publiek aan zijn lippen, en hoorden aandachtig zijn belevenissen aan. Nieuwe activiteit bij Zomerlust, waar we als Agelo al jaren op wachten, werd in een pikant optreden getoond door de eigenaresse 'Beb' van 'Striptent Zomerlust' (ook in de winter een must). Tussen de stukken door brachten de Keisteen-zangeressen op jaren-60 (flower power) muziek hun eigen teksten prachtig ten gehore.

'Dien' deed uit de doeken hoe het trouwen met Gait nou eigenlijk ging. Door de prachtige gebeurtenissen en de Twentse uitspraken kwam de zaal haast niet meer bij van het lachen! Twee kapiteins 'Jack Sparrow' en ' Barbosa' namen het vreemde volk dat ze aan land ontdekt hadden mee in hun piraten-verhalen en maakten daarmee een eind aan dit bijzondere gala van de Keistenen.

Na een bedank aan alle artiesten en gasten werd nog eenmaal het Aogels volkslied ingezet door de Keisteen-zangeressen.