2010

Terug

Rosenmontag

Traditiegetrouw trokken we weer naar Vasse voor het Spekscheeters-Speklappen-Rosenmontag-Morgen-Und-Nachmittag-Spektakel. De bus vertrok vanaf de camping, terwijl de Hoogheden nog zieken aan het bezoeken waren. Tegen 4 uur trokken we met zijn allen naar binnen: ook dit jaar weer een grote stoet Keistenen. Schutte en de Veenk moesten op de bier-sta-tafel passen en dat bleek geen slecht idee: we waren hem anders zeker kwijt geweest!
Ridder Willem 1 had voor Prins Richard 2 natuurlijk weer een cadeau meegenomen. Richard is er 's morgens als de kippen bij en vaak al om 5 uur wakker. Willem is 's morgens ook vaak vroeg wakker, maar dat komt door een haan bij hem in de kippenren. Willem had de haan 'ingepakt' en overhandigde hem aan Richard als een soort wekker, mocht hij eens een keer niet om 5 uur zelf wakker worden. De Keistenenbloazers lieten zich daarna weer van hun beste kant horen en er werd weer flink op los gefeest.
Na Vasse reed de bus ons naar de Siepelstad om daar bij Ossenvoort een hapje te eten, de jasjes uit te doen en in de 'witte bloezen' er even lekker een Ageloos feestje te maken. De Hoogheden trokken zelfs nog iets meer uit dan alleen hun jasjes.....

Rosenmontag