12-02-2009

Ridder Bennie 3 en Adjudant Gerard klaar voor Keistenencarnaval

Na weken van voorbereiding barst deze week het Keistenencarnaval in alle hevigheid los. Op donderdag 12 februari wordt het startsein gegeven voor drie avonden Keistenengala. De toegangskaarten waren binnen een uur uitverkocht en er is er echt niet één meer te verkrijgen.
 
De gala-avonden worden weer verzorgd door uitsluitend Agelose artiesten. Dit jaar is er een groot aantal debutanten te zien zijn, maar natuurlijk zijn er ook veel vertrouwde gezichten. Residentie de Haer is helemaal aan het thema “Piraterij” aangepast. Dit thema loopt ook als rode draad door het programma.
Ridder Bennie 3 en zijn Adjudant Gerard, beiden kanaalbewoners, hebben er de afgelopen tijd alles aan gedaan om ‘hun’ thema zoveel mogelijk kracht bij te zetten. Zo zijn er aan weerszijden van de kanaalbrug twee grote masten met zeilen geplaatst. Deze poortwachters waarschuwen de niets-vermoedende voorbijgangers voor het ‘piratengevaar’ dat op de loer ligt. Onlangs is de Raad van Elf gedecoreerd met ooglapjes en piercings. Ook het Keistenenblad, dat afgelopen zondag aan de inwoners van Agelo is aangeboden, staat geheel in het teken van piraten.