Carnaval 2018

Terug

Ruim 400 euro opgehaald met Happy Keistenen Carwash!

Gisteren vond de Happy Keistenen Carwash plaats. Kinderen van basisschool ‘n Baoken hebben heel enthousiast de ene na de andere auto gewassen. De opbrengst, geheel voor het goede doel Sjaki-Tari-Us, bedraagt maar liefst € 419,55.

Het was een drukte van belang tijdens de carwash, die is opgezet vanwege het gelijknamige thema dit jaar. Velen wilden hun auto laten wassen door de kinderen van de basisschool. Als echte autowassers maakten de kinderen de auto’s weer helemaal schoon. Hoogheden Ridder Roy en adjudant Leo kwamen ook een kijkje nemen. Zij hadden net ’s ochtends de hofauto opgehaald en die was deze middag voor iedereen te bewonderen. Tevens kwamen de Othmarridders langs met hun hofauto die wel een wasbeurt kon gebruiken en steunde bouwbedrijf Steggink, waar ridder Roy werkt, ook het goede doel door met meerdere bedrijfsauto’s langs te komen.

De vereniging wilde graag haar steentje bijdragen aan een goed doel dat dichtbij de Ageloërs staat. Er werd daarom gekozen voor Sjaki-Tari-Us in Bali. Lieke Kamp, een Agelose, gaat daar dit voorjaar haar minor volgen. De stichting zet zich in voor kinderen en tieners met een verstandelijke beperking. Lieke kan het geld dat met deze actie is opgebracht goed gebruiken. Wij wensen haar veel succes met haar minor! Tevens danken wij Koen en Irma Damink voor het beschikbaar stellen van hun locatie, de wasbenodigdheden en een kopje koffie om op te warmen. 

Meer over de stichting Sjaki-Tari-Us is op hun site te lezen (klik hier).

Ruim 400 euro opgehaald met Happy Keistenen Carwash!